Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LURIFAX - limerick

Tomtemor i liten stuga bor

litar alltid på Tomten och tror

men ibland han drar en vals

då viner piskan, han ger hals

av njutning i varje liten por




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-12-15 17:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Briljant och rolig i sin melankoli
2016-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Kul limerick, fast ändå inte, beroende på vem piskan är menad för...
2016-12-16

    ej medlem längre
En limerick med humor!!
2016-12-15

    Dan Myrbeck
Okända data om tomten - ett
riktigt scoooooop!
2016-12-15

  Solstrale VIP
Rolig! :)
2016-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Underbar tomtebolycka!
2016-12-15

  Marianne Räf
Ett konstigt tomtepar, ha ha ha !!!
2016-12-15

  Blomma-Stjärna VIP
ja, den var ju något för sig den här lurifaxen - Tomtesmisk!
2016-12-15

    Jag är fan större än Sartre
Ytterst tjusig smiskning du levererar här!
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP