Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tyst… barn!

 

I min allra djupaste sorgs rum
Vilar ett barn

Som vägrar att gå ut
Som vägrar att växa upp

Ensamheten och tystheten
Skuggar tiden

Rädslan att bli våldtagen
Sker i mörkrum

Präglande du lilla barnet inom mig
Den lilla jag

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2016-11-28 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP