Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är

 

"Dina händer,

så magiska i beröring,

får mitt hjärta att stillna,

mina lungor att sluta andas,

Jag kyls ner,

det är en smärtsam känsla,

att älska"




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-28 11:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
EN av dina bästa..
2016-11-29

  Lars Hedlin
EN av dina bästa..
2016-11-29

    ej medlem längre
Åter könets varken eller, och därmed jämställd smärta. Det kanske trots allt finns hopp.
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP