Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt i kontrasten


Högt & Lågt


Smakar sött,
bränner bittert

tungspetsar söker
och
tungspetsar finner

Eld och sjunde himlar
där verkligheter saknar
allt vad tillträde heter



Ve så ljuvligt,
ack så dödligt






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-28 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP