Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEM ÄR KONSTNÄREN? - tanka

Akvarellmålning

flytande blått och rosa

mot en fond av träd

blir en gudomlig tavla

målad på himlapällen




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-22 16:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fantasifullt och fint
2016-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Det blir så fantastiska tavlor i naturen...härlig tanka...
2016-12-24

    ej medlem längre
klurig fråga vackert poem!
2016-12-24

  Sofhia Wirström
vackra ord
om konst
2016-12-22

  Poeten Salvador VIP
Konst är unika skapade upplevelser, men man kan fråga sig om naturfenomen är skapade
2016-12-22

  Marita Ohlquist VIP
De mest levande och naturliga konstverken finns utomhus, bara att gå ut och njuta!
2016-12-22

    ej medlem längre
Naturen själv är den vackraste av alla konstnärer.
2016-12-22

  ULJO
Gudomligt vackert
2016-12-22

  Marianne Räf
Ja, ibland är Naturen, själv,
en stor konstnär.. :)
2016-12-22

    Dan Myrbeck
Verkar vackert!
2016-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP