Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Are you really the same?

Got no way to know

The truth is inside

 

Yesterday is no more

Are you really the same?

 

Peoples change

Heartbeats of feelings swirling around

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2016-11-28




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-29 16:16



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
mycket bra uttryckt!
2016-12-02

    ej medlem längre
:) kramar om hjärtan dör inte
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin