Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inbjuden!

 

Jag bjuder dig hem till mig,
Till den obehagliga smärtliv

Bjud mig tillbaka på en smärtstillande fest Tack DU!

Jag erbjuder dig min ensamhet och stillhet
Till min ångestfylld festen

Bjud mig tillbaka på ett värdigt liv och kärlek

Jag erbjuder dig mina mörkaste mardrömmarna
Till de skrämfyllda nätterna

Bjud mig tillbaka på en psalm och gudstjänst Tack DU!

Jag erbjuder dig en säng och en varmkudde och fridsömn
Till den hemlösa jag i mitt hem

Bjud mig tillbaka på en varmkupp kaffe och kanelbullar

Jag bjuder dig på tystnaden och tystheten och tystnaden och…
Till den icke värdiga kristen/jude troende jag som bor i Sverige

Bjud mig tillbaka på sanningen att Sverige är ett mänskligt land

Jag bjuder dig till kyrkogården och din plundrade grav
Till den dumme blinde du den du var i livet

Bjud mig tillbaka på förståelse och att jag talar fakta och sanningen

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2016-11-30 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP