Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sköra ögonblicket



Se
Hur ljuset sakta men säkert
Skrämmer mörkret på flykt

Hör
Solens strålar värma
Tinar frostbitna ängar

Känn
Hur livet vinner över döden
Hur hoppet segrar mot hopplösheten

Lev
Här och nu
För det sköra ögonblickets skönhet




Fri vers (Fri form) av Eugen
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-30 09:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) Just så :) Fortsätt så fokusera!
2016-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen