Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ORDENS TRÄDGÅRD

 

Flickan sitter

i ordens trädgård

 

som förtrollad

av blommande ord

 

vars dofter berör

hennes kalla inre

 

tinar hennes

frostiga hjärta

 

öppnar dörren

till själen

 

allt hon aldrig

tillåtits känna

 

Flickan plockar

buketter av ord

 

tar dem i famnen

luktar på lyckan

 

njuter av färger

och ordrikedom

 

hennes egen värld

att rymma till

 

när mörkret faller

hotfullt svart

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 506 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-12-01 16:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En underbar text!
2016-12-05

  ResenärGenomLivet VIP
Ord har väldigt stor betydelse, så vi måste tänka på vad vi säger och hur vi säger orden...tänkvärd text...
2016-12-02

  Stanley Rydell
Förvandlad till en lustgård genom diktens skönhet!
2016-12-02

    Sefarge VIP
Hoppets ord
Kan ingen
Ta ifrån dig!
Dem bar Nelson
Mandela inom sig
I årtionden!
Så vist o värmande
Skaldat!
Tack!
:)
2016-12-01

  M.Eta
Underbart ställe att skriva poesi på vilket flickan lyckas med!
2016-12-01

    ej medlem längre
I ordens trädgård, där är det gott att vara och du skildrar det så bra.
2016-12-01

    ej medlem längre
Ord kan befria och bygga nya vägar i livet!
2016-12-01

    Dan Myrbeck
Mycket bra ordat om en flicka jag nästan säkert vet vem det är..
2016-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP