Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÅT INTE DITT LIV BLI nedTYSTAD


DET MAN LÄR!

Sorg uppstår här och där

kan vara jobbigt , vilket det är

fort går det , inget man bär

viktigaste av allt , det man lär




Fri vers (Modernistisk dikt) av MALVAA VIP
Läst 869 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-30 10:58



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Sant...det går inte över
2017-10-17

    ej medlem längre
klokskap i denna.
2016-12-04

  Öknens Ros VIP
man får inte glömma bort sig själv i allt det svåra i livet.
2016-11-30

  Quasimodo
Bra här för det viktiga i att inte tappa bort sig själv hur det nu än är och blir, det är ju kraften för en själv och andra!
2016-11-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja hur man tar
det, hur man har
det där... Tala ut
om det har jag lärt
mig det bästa är...
Men allt hänger på
om nå´n vill lyssna då...
OM! Allt läker bättre så...
2016-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Slår an en känslosträng i mitt inre, tänker på min dotter!
2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP