Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fire

Clensing fire, anxiety's bane,
at my journey's end.
I greet you, darkness wane,
consume and heal, and mend.

Engulf and let unfold,
release and see me through.
Let that be which is fortold,
from darkness, morning grew.




Bunden vers (Rim) av Unikum VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-01 17:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som sagolikt rim o reson
är en ju inte bortskämd med
men väl i att s(kr)amla poesins ved
som i tjog o med don
2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Unikum
Unikum VIP