Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I UPPBROTTSTIMMAN

 

I rummet ekade

obesvarade frågor

 

mellan väggarna

 

jag höll kvar dig

när du gick

 

i uppbrottstimman

 

med svaren

i din knutna hand




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-04 17:19



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vissa kan inte ta in
att man ska prata ut.
2016-12-06

  Fem hjärtan VIP
Oj den här kändes .. Stark och mycket berörande !
2016-12-06

  Petter Wingren
En händelse som lämnat avtryck i ditt språk som om bokstävernas kanter och brottsytor var flis och stickor eller din saklighet var skriven på en vattenyta.
2016-12-05

  Lars Hedlin
En text som berör
2016-12-05

  ULJO
Berörande text
2016-12-05

  Sofhia Wirström
Så bra
starka rader
förtvivlan

2016-12-05

  M.Eta
Stark text som säger mycket.
2016-12-05

  Blomma-Stjärna VIP
ett personligt drama - stark förtvivlan i några få ord!
2016-12-04

    ej medlem längre
Åh så bra! Du behärskar verkligen att hålla tillbaka ordflödet och på så sätt få med bara kärnan i texten, det som är det enda viktiga.
2016-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Mästerligt, Elisabeth!
2016-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP