Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge vidare.

Jag har en gåva i min hand
som helt ärligt är just min.
Ger den vidare mot varenda
så vi alla kan ha varsin.
Så öppna handen och ta emot
skänk sen vidare varje dag.
Att ge till andra är en lycka
i varje stund och andetag.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-04 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis