Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skall inga andra gudar hava jämte mig

 

 

 

så lät han sin enfödde son korsfästas

till vad nytta?

varför lät han honom inte leva?

då hade det goda segrat

med en sådan makt

hade korsfästningen aldrig skett

han hade bara behövt höja ett finger

Gud räckte aldrig sin hand

trots makten över levande och döda

trots sin makt över Universum

var fanns Gud då?




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-04 11:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
God works in mysterious ways
2016-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Funderar också ibland på hur det skulle varit om Jesus fått leva!
2016-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP