Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julklappar

 

 

gråt inte Jesus

du får också julklappar

inga dåliga heller

guld, rökelse och myrra

det blir väl fint?




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2016-12-04 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP