Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka…

Att fångas av känslan av oro och sorg
inte likt mitt jag
att uppgivet se på
skapa flykt vägar av intet till att göra

låta kroppen flyta med
utan engagemang och bara se på
som en hopplöshets flykt för att inte förstå

skydd av verkligheten in i en fantasi
att inte se livet i vitögat
och ta vid

sträck på dig
sträck på din kropp
gör något nu
att ge upp det är inte du
tala om för mig
berätta nu
vad ska jag göra för att inte trilla itu…





Fri vers av Ting69
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-17 21:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord med mycket smärta i.
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ting69