Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvänd längtan

Jag hänger utanför ditt paraply
och spänner upp porten.
Rännilar av kalla brunnar forsar nedåt gatan
och rinner sedan ner i regndroppar.
Jag ser att det fortfarande lyser i din klocka
men jag vågar inte ringa på fönstret.

Efter en stund går jag min väg
morgon kryper närmare.
Jag kommer tillbaka i natt.




Fri vers av Zeratul
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-05-16 10:29



Bookmark and Share


    Amarock
bra, den är liksom hemlig av sig.. man får tänka lite mera sjäkv..
2006-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Zeratul
Zeratul