Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här livet

 

 

när allting motigt känns

när livet bara bränns

vad ska man göra då?

inget man kan rå på

 

så många tunga dar

i huvet man är klar

man går med tunga steg

som man trampade i deg

 

i hjärtat ledsamhet bor

man har för trånga skor

nä, det här går inte mera

man får väl recitera

 

kanske kommer glädjen åter

ja, hör hur det låter!

av musik det ljuder

det bara sjuder

 

bubblande av lycka

lite tokig kan man tycka

ibland sig livet vänder

något en gnista tänder

 

sån tur jag fått

livet är ju gott!




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-05 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP