Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julebad

 

 

Tomtemor och Tomtefar

sitter i bubbel-badkar

varmt och skönt det är

ingen längre är tvär

 

vattnet sjuder och ångar

närheten dem fångar

när de ser varandra

börjar händer vandra

 

Tomtefars mandom börjar svälla

-Åh, du rara och snälla!

Tomtemor blir väldigt rörd

-Jag tror jag blir förförd!

 

sedan det blir åka anamma!

-Du är ju en riktig Tomtemamma!

Tomtefar han belåtet myser

ingen risk att någon fryser

 

sedan måste Tomtefar i sin dräkt

till barn som blivit väckt

han klappar måste dela ut

och här är versen slut

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-06 11:04



Bookmark and Share


    Håkan B Andersson
jaa...alltid ska dom där jävla ungarna ställa till det
2016-12-08

  Solstrale VIP
Skrattar av lycka att få läsa dina rader, så bra! Roligt! ;)
2016-12-06

  Susanne Klint Martell
Ha ha ha ... så himla go´
2016-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Fin berättelse i juletider.
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP