Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägs ände

Jag får inga nya insikter
inga lösningar kommer till mig
jag har gått till den här vägens ände nu
och inte hittat något




Fri vers av Ananas
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-06 20:20



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Undra om jag inte känner samma sak
2016-12-07

    ej medlem längre
Nu börjar okänd terräng ...
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas