Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke inför jul

 

 

 

snart stundar juletid

en tid för frid

för glädje och gemenskap

för föräldraskap

 

dock för många ensamma

det gör detsamma

de har inget alls att njuta

måste på allting pruta

 

meningslöst livet dem synes vara

de vill inget alls vara

svarta är deras tankar

går där och vankar

 

du som har nära och kära

sträck ut din hand

räck av allt ditt överflöd

till en ledsen ensam själ

 

det lilla betyder så mycket

sprid glädjens ljus

i mörkan vinter

hjärtan varma slår

det snart blir ett nytt år

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-07 12:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text att bära med sig!
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP