Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv. Död. Död. Liv.

Intighetens närvaro lyser.
Varje ny tanke skriker av smärta.
Rundgång.
Gamla tankar söker försoning.
Rundgång
Kroppen, denna anhopning av kött, blod och ben.
Den vill inte - men måste.
Rundgång.
Den måste - men vill inte.
Rundgång.
Stäng av mig - ge mig andrum.
Rundgång.
Ge mig en tanke som inte gör ont.
Ge mig en kort smärtfri död.
Låt mig sen leva om alltihop igen.
Ständig upprepning.
Tills det blir rätt.




Prosa av Stardust VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-07 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP