Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återtag


Vad döljer sig
i mitt inre?

En främling har satt boning
ockuperat och kidnappat
min självkänsla

Istället för sked
har jag fått en gaffel
att äta min soppa

Och hungrig vandrar jag
utestängd, illa klädd

Men jag samlar mod
att vräka besittaren
och återta mitt eget

Som syndaren
vaknar jag sent

Men vilket uppvaknande!




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-08 09:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta är bra!!
2017-07-02

  Den lilla tänkande
Väldigt bra, särskilt det där med gaffeln :)
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP