Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINDSPEL - tanka

Grå moln flyter fram

likt havsvågor på himlen

träd ruskas hårdhänt

vindilar dansar tango

över blank vattenspegel




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-09 15:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vindens musik kan ställa till det ibland...fin tanka...
2016-12-10

  Petter Wingren
Märgfull naturlyrik
2016-12-10

    ej medlem längre
Fantastiskt fint!
2016-12-09

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vackert!
2016-12-09

  M.Eta
Naturliga fenomen kan bli ett skådespel. Fin tanka.
2016-12-09

    Dan Myrbeck
Synnerligen lyckad tanka!
2016-12-09

  ULJO
Så fint skrivet
2016-12-09

    ej medlem längre
Som ett musikaliskt spel av skönhet ljuder dina ord.
2016-12-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, ser bilder för min inre syn!
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP