Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När utsidan räknas

Om jag fick se ett ansikte
som var lika vackert som ditt
och ägaren log mot mig
skulle jag bli generad,

kunna tänka mig att jag gjort nå't fel:
Att jag spillt på hakan
eller hade papper under skosulan?
Inte skulle jag 

kunna tänka mig 
att den personen kunde tycka att jag var intressant
och spännande att vara med
och skulle

kunna se bortom ostadig gång
och skratta varmt åt mitt sluddriga tal
och inte tycka rullatorn är till hinders.
Jag skulle

så småningom 
kunna överväga att det är som du säger
"en vacker kvinna betjänad av en stilig karl"

 




Fri vers (Prosapoesi) av kirsti ylinikka VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-19 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP