Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLADASK!

 

Regnvått med isfläck

som inte syntes

pladask! där låg jag

 

undrande över

kroppens tillstånd

om något var brutet

 

men jag var i ett stycke

fortfarande bra begagnad

dock med fler blåmärken

 

precis som själva livet

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-10 16:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tack för att du delar
2016-12-14

    Dan Myrbeck
Jag hörde att Löfven önskar sig
ett halkskydd som julklapp.
2016-12-12

  Rise Little One
Tur att du klarade dig trots det som hände!
2016-12-11

  M.Eta
Snopet när det händer, vad hände? Får vara glad för att kunna resa sig igen. Bra beskrivet!
2016-12-10

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Roligt skrivet om olycka..
Har skrivit om samma situation med lite
annan vinkling i dikten "Värmlänning".
Trevlig helg. TBG.
2016-12-10

    ej medlem längre
Du hade tur i oturen. Det är förrädiskt med dessa isfläckar.
2016-12-10

  ResenärGenomLivet VIP
Man känner sig ganska dum när man faller så där...tur att inget var brutet...
2016-12-10

    Anneli A
Ramlar jag, reser jag mig blixtfort upp och låtsas att inget har hänt, hur jäkla ont det än gör. Och hoppas att ingen såg.....:)
2016-12-10

    ej medlem längre
Det gäller att vara rädd om sig när livet sätter krokben.
2016-12-10

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk liknelse, att praktiskt taget komma undan med blotta förskräckelsen!
2016-12-10

  Marianne Räf
Ett drama, med lyckligt slut --
-- trots allt !!
2016-12-10

  ULJO
Skönt att det gick hyfsat
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP