Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Flickan med tre ord

Flickan med ögonlocken kom inte idag,
Jag har berättat för mycket om dig, till henne.

Jag skulle vilja se hennes ögonskugga igen,
Se om hon har färg på hennes naglar,
Försöka lukta på hennes hårlockar

Jag är fel för henne,
Lika fel som du är för mig

Vinter greppar under mina fötter ,
Snö knastrar sådär igen, precis som den gjorde då,
när jag snubblade med promille in, dit, fast jag borde låtit bli,
Vår och sommar lever i hjärtat än, precis som den dagen,
då vi bestämde att du skulle vara min bästa vän.

Jag gråter,
men har glömt hur man känner smärta.

Jag ska överleva helgen,
begrava den till historia sen,

Jag ska visa dig att jag börjat leva igen.

Ångest trummar mot min själ ,
känslan minns jag återkommande,
liksom kärleken i duscharna från dig.

Jag vet fortfarande inte vem jag är,
jag har slutat leta,
bara lever livet.

Hoppas på sömn under månen i natt,
imorgon vaknar jag i svettiga lakan med en doft av dig ,
Med tankar, om henne,

Flickan sminkad med tre ord.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 144 gånger
Publicerad 2016-12-09 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann