Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Du är Kärlek -



Leende läppar övervinner
Dystra suckar,
Sorgsna tårar övervinnes av ,
Glittrande ögon,

därför att

Jag dagligen möter dig nu,
känner värmen av din kropp lugna nätter,
får vila huvudet mot din bröstkorg,
Lyssna till ditt hjärtas slag,
det jag längtat efter hela mitt liv.

Jag vaknar varje ny morgon,
med en känsla, en gnista, en glöd,
om att dagen är en gåva,
en nystart, en möjlighet,
jag kan slipa den till något bra,

jag ser hur vackert det är,
det som alltid var smärtsamt dystert för mig förr.

En regnig vårkväll i Maj,
mötte jag för första gången dig,
Aldrig någonsin hade trott att någon skulle kunna beröra mig, så totalt som du dagligen gör med mig!


Jag känner numera ofta en glädje, hittar ett ljus i det mesta,
känner ofta att jag duger fullt ut,
jag berör alltid någon, fixar alltid något.

Tack för att jag får kalla dig för min!


Jag har hittat mig själv,
så komplett,
tillsammans med underbara fantastiska dig!
Jag har letat ensam sedan jag var liten!

Jag har aldrig känt så mycket som jag gör tillsammans med dig

jag vet inte om jag någonsin kommer kunna
tala om för dig
hur otroligt mycket du betyder för mig,
precis varje dag.

Jag har nog inte riktigt trott att människor kan betyda så mycket ,
hur en hand kan passa så perfekt i min,
hur någons närvaro kan ge trygghet,
hur någons röst kan ge dagen en mening,
hur mycket en blick kan värma,
Ett leende att glädja,

Nu förstår jag,
du är helt enkelt den omtalade biten,
som passar mitt såkallade pussel så perfekt .

Du är kärlek- Livet - Allt
För mig .















Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-09 14:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den som känner så.. har vunnit livet. Starkt fångat..
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann