Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamla dörren



den lindblomsgröna trädörren

trängdes i högen på tippen

med annan bråte

från människors liv

i det förgågna

efter år i tjänst

hade den hamnat här

på dörrars ättestupa

sned och vind

ja alldeles skev

och färgen hade släppt

här och var

den sitter numer

på vårt hus

färgen är samma

lindblomsgröna




Fri vers av Maria Lönn
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-10 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Lönn
Maria Lönn