Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygrädsla

När du föds
finns du inte

När du är ung
lever du för evigt

När du är gammal
är du flygrädd




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-10 14:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:)ha gäller nog de flesta
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP