Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen faller mjukt

 

Lyhördheten

domnar

sakta bort 

 

dagen faller

mjukt

mot marken

 

klockan 

börjar sin sena

vandring

 

fåglarna viskar

tyst godnatt

 

Snart lyfter

nattens vingar

 

och månen

får ensamtiden

till patiens

med våra drömmar




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 635 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-12-10 16:04



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Åååh .. att med smekande viskning bjuda växande ro, såsom du här förärar oss, är ej mångas gåva, troigen blott DIN, Fem hjärtan. Tack för unik Upplevelse! <3
2018-09-18

  Natten24
vacker
2017-03-25

  Bo Himmelsbåge
Mjuk, vacker o vilsam aftondikt...
att meditera till...
Tack...
2016-12-16

  Lars Hedlin
Oerhört vacker :)
2016-12-14

  Daniela I
Så vacker dikt!
2016-12-12

    Dan Myrbeck
Finstämt vackert
2016-12-12

  Nils-Robert
En dikt som jag måste läsa långsamt för att ta in. Kräver koncentration. Då träder bilderna fram som ett fotografi som framkallas i mörkrummet.
2016-12-12

  Ingrid Trolle
Vackert och mjuk
målar du här med
din färgrika pensel
dagens slut
2016-12-11

  Rise Little One
Mjuka och fina tankar från din poetiska penna!
2016-12-11

  ResenärGenomLivet VIP
Sköna ord som passar så bra när kvällen kommer......
2016-12-10

    ej medlem längre
Dina ord är mjuka och det är stämningen i din fina dikt också.
2016-12-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Du diktar så ljuvligt med fina metaforer.
2016-12-10

  ULJO
Så vackert
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP