Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter till Eden

 

 

vågornas vals emot strand

som livet böljande och åter

du ger mig livet och leken

när våren vaknar till liv

 

som vårbäckens brus

är du min kära

porlande kittlande

du berör mig

 

ingen annan kan som du

få mig att vibrera av längtan

du är mannen i mitt liv

jag vill äga din kropp och själ

 

kom låt oss flyga till månen

och hem igen

inget är omöjligt

vår fantasi är oändlig

 

du är honung och vanilj

dig vill jag smaka

till sista droppen

jag blir mätt och belåten

 

sedan vi älskar hett

vansinnigt besinningslöst

du ger mig satisfaction

I Love You!

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-10 17:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tvåsamhet i den bästa av världar!
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP