Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus i mörker

 

 

så kom du då

du Ljusets Gudinna

med ljus i ditt hår

med hopp om fred och försoning

natt skall åter bli dag

stiga ur ros i sky

världen ska åter bli

det en gång var

hell dig du Drottning

vi på dig förlitar

vi dig önskar frid och fröjd




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-10 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP