Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomtar på loftet

 

 

nu det lackar mot jul

då ska vi ha det kul

kring granen dansa tjohej!

kom nu kille och tjej!

 

snart så kommer tomtefar

han på släden far

fullt med presenter och paket

släden är som en raket

 

alla får sina klappar

sedan tomten sjappar

han till många ska fara

till barnen de rara

 

sedan det hemåt bär

där han någon har kär

tomtemor väntar på sin gubbe

sitter på en stubbe

 

när väl tomten hemma är

han ett vackert paket bär

fram till honom hon tassar

hoppas det är nåt som passar

 

tomten myser och ler

han vill ha mer

åh! så fint hon brister ut

med detta blir ett rejält skjut!

 

så fick då tomten sin klapp

mandom hänger slapp

nöjt han sträcker sig ut

så är denna sagan slut!

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-10 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP