Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du fattas mig.


andlöst andrum

ibland vaknar jag
utan luft i mina lungor

dödsångest utan rädsla
sköljer över mig

jag tror att det är du
som påminner mig
om att leva


när jag slår upp ögonen
på morgonen
är jag glad
att jag lever

men jag saknar dig så att jag
går sönder
igen




Fri vers (Fri form) av fönsterglasisjälen
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-10 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönsterglasisjälen