Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tinnitus i hjärtat

För utan dig är världen grå
som om asfalten
sugit upp all färg medan jag sov
För utan dig
existerar jag bara




Fri vers (Prosapoesi) av glitterflicka
Läst 296 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-12-10 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att uttrycka uppgivenhet lyckas Du extra bra med via orden "utan dig" och asfalten är boven i dramat!
Kan det vara livets väg som plattat till sakernas tillstånd?
Din dikt är verkligen "deppigheten in vivo". Välformulerat!
2017-01-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
excellent
2016-12-14

  Erik Gefvert
fantastisk text - min favorit av dina. med en titel så vacker att det nästan gör ont. "Le mot juste"
2016-12-11
  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka