Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emotionellt utmattningssyndrom


vår love story är den bästa bok jag läst

Ett halvår fick vi ihop
ett förhållande på kredit
vi levde på lånad tid

kroppen töms på tårar och känslor
tills det inte finns något kvar
ungefär som efter man läst sista sidan i en riktigt bra bok

det gör ont i magen
ens inre organ kramas ur hårt
som en blöt trasa
långsamt tynar man bort
ens familj och vänner tycker man ser blek ut
kanske för man har feber i hjärtat

men hellre att hjärtat har ont
än är tomt




Fri vers av glitterflicka
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-21 00:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Du skriver med värme allvar och humor i en härlig kombination
2020-12-07
  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka