Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt du rör vid

Det är fest och jag träffar hon du dejtade kort i våras när vi gjort slut för miljonte gången

Hon hittar dig och mig i en säng vid 04
när alla andra sover
och vi hittar henne ensam på ovanvåningen i fosterställning med de tunna armarna runt sig som skydd mot hjärtekross
de svarta naglarna hårt genomborrade i den nakna ryggen som blir mer och mer rödflammig för varje sekund och hon andas hackigt
jag vill krama om henne
bära hennes lilla kropp
säga att jag vet att hon lever även om det inte känns så för om det gör ont så vet man att man inte är död. och allt blir bra sen. det kommer inte kännas så här alltid. det går andra pojkar på våra gator. lovar.
men jag tror de där armarna skulle knäckas och gå av på mitten

Du stirrar på henne
och vi går
sen säger du till mig att
”hade aldrig kunnat se dig göra så där. hon är ju helt jävla galen”
och jag undrar
ifall du sa samma om mig
när vi sist gjorde slut
och jag blev trasig
innan vi började om igen

Och jag läser i gamla dagböcker
om hur jag hittade dig
och tappade bort mig

Och när du somnar om
med ryggen mot mig
tänker jag att det är konstigt
hur allt som du rör vid
alltid går sönder.




Fri vers av glitterflicka
Läst 294 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-10-27 23:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Intensivt jordnära
2020-12-07

  pathetic duck
Alltså åhh!! Du är så himla duktig!!
2019-11-05
  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka