Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självsabotage

Jag har alltid varit en person som dras till toppar och dalar som en tjackpundare dras till sprutor
alla dagar måste vara antingen såinihelvetesjävlabra
eller slukasnerijordenskärnajagvillbaradöhelvetesjävladåliga

så när du säger att du tror vi kommer gifta oss en dag
dammsuger jag din vänlista
för skuld föder misstänksamhet
och jag kräver att du berättar om alla som någonsin skrivit kärleksbrev till dig

men när du sover och tar mig för givet använder jag andras tungor som substitut
deras händer är rätt äckliga och jag vet inte varför de får röra mig men så blir det
och när jag kommer hem till vår säng ligger du med ryggen mot mig
du är så jävla vacker
hjärtat värker för dina finnar på ryggen
och jag kysser varenda en

Jag stinker rök, tequila och dåligt samvete
du doftar allt jag någonsin älskat

“litar du på mig”
viskar jag
det blir tyst
tystnaden skriker hål i mina öron
“ja”
säger du efter cirka hundrafemtio jordsnurr men vänder dig inte om

och jag vill gråta av lycka
men det känns som någon drar ut mina inälvor med tång, griper fast lemmarna med två händer och vrider runt som när man gjorde tusen nålar på sin kompis arm på lågstadiet
hat föder hat
i synnerhet självhat

allt jag någonsin velat ha är dig
men jag vet att inget får någonsin vara så här bra utan att något slukasnerijordenskärnajagvillbaradöhelvetesjävladåliga ska komma i mellan

jag vill ha dig så hårt att jag förstör oss
gång på jävla gång






Fri vers av glitterflicka
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-06 21:49



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Omöjlig kärlek, släpp taget
2020-12-07
  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka