Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom håg att jag är ful också

sextioåtta dagar sedan våra hudar möttes

Trots den långa tiden hade
gullandet och de
ödesdigra kärleksförklaringarna
varken låtit sig tyglas
eller hållas tillbaka

pratar och skriver
pratar och skriver
pratar och skriver
pratar och skriver

ny dag,
ny dag,
ny dag,

(paus)

ny natt,
ny natt,
ny natt

Skickar en bild på mig själv
med solen som allierad
speglas i mina ögon
sen mina i dina

En darrande tanke
hade vi med tiden
istället
börjat älska en

i
d
é

mer än varandra

Knådande varsin lerfigur
från varsitt håll

Omedvetna om att skapelsen blev allt mindre
och mindre
verklighetstrogen

en lerfigur fängslad
i visklekar

Älskling jag ber dig
kom ihåg
jag har många dagar när jag är ful också




Fri vers (Fri form) av essen
Läst 466 gånger
Publicerad 2016-12-10 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

essen