Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I alla andetag.

Mellan gråt och skratt
i alla dagars ögonblick.
I alla mina andetag
jag skänker dig min dag.
Jag håller om dig i ditt mörker
jag delar kärleksfullt.
Så du kan möta livet
för det är värdefullt.
Så håll nu mina händer
se dagen som vi fått.
Vi tittar bara framåt
ej bakåt där vi gått.
Mellan gråt och skratt
i alla dagars andetag.
Jag skänker dig min dag.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-10 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis