Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot ett hägrande mål







Hade ett hägrande mål
på andra sidan vattnet

bara hala stenar
att sätta fötterna på

tog några steg
halkade och föll

reste mig upp
gjorde nya försök

fullständigt meningslöst
kom ingenstans

lyfte bort en sten i taget
fast mark under fötterna

det hägrande målet
var nått






Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2016-12-11 13:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra
2016-12-14

    Dan Myrbeck
Bra metod:

Eliminera
stötestenar!
2016-12-12

  Maria Sundelin VIP
Ibland får vi hitta nya vägar att gå
Kramar
2016-12-12

  Gunnar Hilén VIP
Att överföra det fysiska på det psykiska och tvärtom....det är du mästare på !!!
2016-12-12

  StinaJ VIP
Med målmedvetenhet och en positiv livssyn kommer man långt
2016-12-12

  Gunnel Eriksson VIP
Bra skildring av hur man kan arbeta
sig framåt.
2016-12-12

  Respons VIP
Ibland måste man gå en lång omväg för att komma rätt. Trägen vinner!
2016-12-12

  Janina Kaminska
Klockrent.
2016-12-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det gäller att inte ge upp utan fortsätta tills målet är nått...bra...
2016-12-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Världens bästa problemlösare, är du!
2016-12-11

    ej medlem längre
Du hittar alltid lösningar på problemen istället för att ge upp!
Bra text!
2016-12-11

  lila fjäderblomman VIP
Ibland ser man inte skogen för alla träden.. bra där Marita!
2016-12-11

  Anya VIP
Fint om att komma på nya lösningar när man har ett mål. din text passar väldigt bra till den jag skrev idag...ett sammanträffande.

Härligt att känna att man nått ett mål.
2016-12-11

    ej medlem längre
Bra budskap! Man ska inte göra det onödigt svårt för sig - det tjänar inget syfte.
2016-12-11

  Rise Little One
Härligt kämpat!
2016-12-11

    Birgersdotter VIP
Du skänker mig hopp!
2016-12-11

  Niliboy
Ja livets kamp är ständigt fylld av nya uppgifter. Men vi kan inte bara vila om vi inte är tvungna...
2016-12-11

  ULJO
Håller med Zavanna. Klockrent sagt
2016-12-11

    ej medlem längre
Att läsa dina ord är att bygga klokhetens ankare.
2016-12-11

  Marianne Räf
Vilken Prestation! Ja, trägen vinner!!
2016-12-11

    ej medlem längre
låter som om du drömt detta. jag låter mig inspireras av drömmar jag med ibland.
2016-12-11

  Öknens Ros VIP
Ibland kan vägen synas omöjlig att gå, men så kommer man på lösningen, det går mycket lättare sedan.
2016-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP