Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara på skoj-dikt


3:e advent

 

 

tredje advent

tre ljus tänt

känner frid och harmoni

en vacker symfoni

jag hör från fjärran

är det vår Herran?

nej, grannen det är

se, nu är han här!

nu blir det kaffe och kaka

så låt oss väl smaka

vi inväntar julen

hoppas ej den blir kulen

jag gör en fin gest

bjuder honom till gäst

till julen den glada

då ska vi alla bada!

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-11 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP