Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyanser

 

 

 

 

så kallt, så varmt

motsatser som förenas

källans klara vatten

hudens varma sötma

isbiten i navelns rundel

får huden att reagera

handen smeker

med mig leker

att njuta av stundens skönhet

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-11 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP