Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



I juletid

 

Julen

är kommen

och glädjen

är stor

 

vi tänder ljusen

för det vi önskar

och det vi tror

 

mycket gott

bland julens mat

 

hemlagade delikatesser 

på välfyllda fat

 

tillsammans

vill vi alla mysa

fira Frälsaren

och Gud

 

men vi saknar

våra kära själar

de med änglaskrud

 

kanske ska de lysa

som stjärnor

över Betlehem

 

Jesus

är ju för alltid

tillsammans

med dem

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 798 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-11 23:10



Bookmark and Share


  aol
Så fin juldikt, tycker om,
2017-12-13

  Solstrale VIP
Sådana fina samlade strofer till en vacker melodi!
2017-12-06

  Bo Himmelsbåge
Fin o stämningsfull Juldikt att få inspiration av, nu i juletider!
Tack!
2016-12-16

  ULJO
Oh så fint
2016-12-14

  Lars Hedlin
Jätte fin :)
2016-12-14

  ResenärGenomLivet VIP
Stämningsfullt skrivet...
2016-12-12

    Dan Myrbeck
Fint skaldat!
2016-12-12

    Elisabeth Nilsson VIP
En riktigt finstämd och vacker juldikt!
2016-12-12

    ej medlem längre
En varm och vacker juldikt.
2016-12-12

  Ingrid Trolle
Vackert skaldat
om julen och de
tankar som kommer
då vi saknar dem
som gått före
2016-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP