Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SE RÄDSLAN I LJUSET

 

Hon står

i stormen

 

kvinnan kallas duktig

och söt ibland

 

blir mästrad

till ingen

 

när hans ilska

ringer på dörren

 

oanmäld stormar in

 

hon tänker

jag behöver svart

 

för att orka

 

se rädslan

i ljuset

 

jag behöver svart

natt




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-12-12 16:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och djup
2016-12-14

  Rise Little One
Var det svart magi hon tänkte på?
2016-12-12

  Blomma-Stjärna VIP
hemfridsbrott - det räcker inte med svart - ring polis ------ så tänker jag
om din dramatiska dikt (så bra skriven)!
2016-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Bra beskrivning av en mycket jobbig situation...
2016-12-12

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text!
2016-12-12

    ej medlem längre
Starkt nedtecknat om rädsla och hot.
2016-12-12

  M.Eta
Låter som en rysare, otäckt!
2016-12-12

    Dan Myrbeck
Jobbig situation..
2016-12-12

    ej medlem längre
Djupa dramatiska ord.
2016-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP