Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ersättningsbuss

 

 

 

   "På resa nu igen...

 

Från ingenting

    och ingenstans -

till någonting

    och någonstans...

Med en missad avstigning

      förbi -

  den hållplatsen,

   där alltid -  

 allting fanns"




Fri vers av Densen VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-12 13:20



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Får mig att tänka på missar i livet...
2017-07-20

  Carl Mikael Fäldt
Hållplatsen finns alltid!

Känner jag till din fina text!


2017-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om djupet i texten!
2016-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP