Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lycklig poet

 

 

jag är så glad

jag är så lycklig

jag har det så bra

så bra man kan ha

det allra bästa är

att sätta sig ner och skriva

om både ditten och datten

om himlar och stjärnor

om kärlek och kär lek

det är som balsam för själen

där den kan få ro

utan orden är jag fattig

utan orden är jag intet

orden sviker mig inte

orden lurar mig inte

tack alla orden för att ni finns!!

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-12 18:51



Bookmark and Share


  thyra
Glädjefyllda rader. Fint!
2016-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
En härlig dikt som man blir glad av att läsa...:-)
2016-12-12

  Daniela I
Ja det bästa med att vara poet är nog att få skapa de där orden, som sedan blir till en dikt!
2016-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP