Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bild betyder mer än tusen ord

 

 

 

när orden mist sin mening

när de vackraste orden präntats

med mycken möda och flit

allt detta för ingenting

 

ty människan är nu sådan

att ord är icke allena

på dem man inte blir mätt

publiken vill ha skådebröd

 

ge oss människan bakom

visa oss dess ansikte

annars vi den ratar

publiken har talat

 

en bild säger mer än tusen ord

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-13 10:20



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mkt bra!
2016-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Väl fångat!

2016-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP