Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOL I SINNE - haiku

Smäll igen dörren

gå ut till saknat solsken

möt nya tider




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-16 17:26



Bookmark and Share


  Dharmata
Ordmagi som tänder glädjeljus.
2016-12-26

  ULJO
Gillar denna
2016-12-19

    Dan Myrbeck
Bra uppmaningar!
2016-12-19

  Lars Hedlin
Bra mycket bra...
2016-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfull uppmaning...fint...
2016-12-16

  Rise Little One
Härlig utmaning till livet framför oss.
2016-12-16

  M.Eta
Vill gärna möta nya tider när solvärmen är tillbaka. Din text ger hopp.
2016-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande, underbar text!
2016-12-16

    ej medlem längre
Positiva ord om att lämna det negativa bakom sig och full av förtroende gå framåt med solen i ansiktet.


2016-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP